Mooi nieuws! Misschien las je er al over op Emerce: Digital agency Redhotminute en internetbureau idreams (Oss) gaan samen. Na een periode van intensieve samenwerking sprong de vonk definitief over: op 22 juli jl. beklonken de twee de officiële overname. Met deze uitbreiding naar de in totaal ruim 100 professionals behoort Redhotminute tot de grotere online bureaus van Nederland. Hoe het zover gekomen is vertellen Robbert Peek, oorspronkelijk directeur/eigenaar idreams en Hans Anton Verschoor, CVO en co-founder van Redhotminute.

(more…)

Kia Motors MaltaHet is alweer het 20e land dat toetreedt tot het Europese Kia-webplatform: Kia Motors Malta. Onze CMS-specialist Andy van de Sande en Online Director Jop van Amelsfoort, hier op de foto met General Manager Kia Motors Malta Ryan Buttigieg (links), reisden af naar Malta.

De beste gelegenheid voor de specialisten van Kia en Redhotminute om een gevoel te krijgen bij de mensen met wie zij zo nauw gaan samenwerken. Naast de persoonlijke kennismaking werd de start van het project gemarkeerd door een enerverende kick-off en daaropvolgend een praktische training in het gebruik van het CMS; allemaal ingrediënten van een gestroomlijnde, slagvaardige samenwerking. En een goed begin, getuige de enthousiaste reacties uit Malta!

Ondertussen blijft Kia’s grootste webplatform ter wereld gestaag groeien; ook collega Kia Motors Greece besloot toe te treden tot het Kia-platform. De project kick-off in Athene vond inmiddels deze maand al plaats. Who’s next?

Kijk eens naar de pagina die je voor je ziet. Wat zie je hier? Allereerst dit artikel dat je aan het lezen bent. Bovenaan de pagina zie je de header van de website. En kijk je breder, dan zie je nog meer onderdelen van deze webpagina. Deze elementen hebben (tenminste) een ding gemeen: Het is marketing. Theo van Lieshout, product owner bij Redhotminute en oorspronkelijk informatieanalist, laat een luchtig lichtje schijnen op de geschiedenis van marketing.

(more…)

De Groningse internetonondernemer Ben Woldring vertelt over de totstandkoming van de nieuwe Bellen.com website: alles over de samenwerking met Redhotminute en over hoe de gebruiker in zijn visie altijd centraal staat.

Het lezen van dit artikel kost ongeveer tien minuten van je tijd.

Toen en nu

Het was best een moment: de nieuwe Bellen.com. De vergelijkingssite heeft na een periode van intensief coderen, reviewen, samenwerken en testen een stevige opknapbeurt gekregen. De webapplicatie, die in ’98 ontstond als een opdracht voor school om telefoontarieven te vergelijken, groeide door de jaren heen uit tot een groot commercieel succes. Sinds april 2014 is de jongste en compleet vernieuwde versie in de lucht.

(more…)

Het partnership tussen Kia Motors Europe en Redhotminute telt inmiddels al vele jaren. Voor diverse landen en markten binnen KIA zijn (optimalisatie)trajecten volop in ontwikkeling. In gesprek met Bart Nijns, Communications Manager van Kia Motors België.

kiaBart is sinds december 2007 werkzaam bij Kia Motors België, waar hij startte als Marketing Assistent. Al snel werd de afdeling uitgebreid. Inmiddels is Bart verantwoordelijk voor de algemene klantcommunicatie. Al vanaf het begin werkt hij samen met Redhotminute. Zijn contactpersonen zijn Jop van Amelsfoort (Online Director), Andy van de Sande (CMS Specialist) en Castor Borrajo (Client Service Coordinator). Een ‘supersamenwerking’, zoals hij dat noemt. Bart aan het woord over samenwerken, de uitdagingen waar hij met Kia Motors België voor komt te staan en de toekomst van marketing binnen de autobranche.

(more…)

Door Jacob Duijzer, Software Engineer bij Redhotminute

Pak je bingokaart er maar bij, want zodra de discussie over privacy weer oplaait zal je deze uitspraak kunnen wegstrepen. Het is waarschijnlijk een van de meest gebruikte argumenten als gaat over (digitale) bewegingsvrijheid in de persoonlijke levenssfeer. Sla een willekeurige krant op een willekeurige dag open en je ziet het onderwerp in het nieuws terug. In de context van afluisterpraktijken, telefoongegevens of surfgedrag. Of in relatie tot de NSA, AIVD of Google Analytics. Maar dáár heb ik het in dit artikel eens niet over.

(more…)

De in 2000 aangenomen Wet Bescherming Persoonsgegevens is in het leven geroepen om de burgers van Nederland te behoeden voor kwaadwillende bedrijven en individuen. De wet legt het bewaren en opvragen van persoonlijke informatie aan banden waardoor het moeilijker moet worden om bijvoorbeeld onrechtmatig geld over te schrijven, of zelfs een identiteit te stelen. In dit artikel legt Theo van Lieshout, Product Owner bij Redhotminute, uit hoe digitale criminaliteit met deze wet tegen wordt gegaan.

security

(more…)

Content is king… Of toch niet?

Cultuur, Customer Experience, Conversatie, Content en Collaboratie: dit zijn de pijlers waarop CRM Partners zich als Conversation Company ontwikkelt. Het is de vertaling van het ultieme klantgericht zijn. De vijf pijlers vormen het fundament van de marketingactiviteiten van CRM Partners. Gert Jansen, marketingcoördinator: “Binnen onze organisatie is alles wat we ontplooien gericht op het belang van onze klant. Dat geldt niet alleen voor ons, maar op hun beurt ook voor onze relaties. Het doel van een vernieuwde, positieve online customer experience vroeg dan ook om een nieuw contentplatform. Met heel duidelijk maar één centraal uitgangspunt, namelijk onze klant, bestaand en potentiëel, in iedere fase van de buyer journey.”

(more…)

Webdevelopment in begrijpelijke taal

Herkenbaar? Je zit op een feestje en de vraag komt over wat voor werk je doet. Soms kom je er redelijk vanaf en laat je gemakshalve de helft van het verhaal weg. Op één of andere manier lijkt de basis altijd op hetzelfde neer te komen: ik doe ‘iets met computers’. Niet zelden is dat gegeven een kennelijke uitnodiging voor het ter plekke oplossen van een computerprobleem of advies over de nieuw aan te schaffen laptop. Tussen borrelnoot en bier door. Kortom, webtechneuten staan voor een uitdaging als het over werk gaat. Want hoe leg je in heldere bewoording uit wat je nou eigenlijk doet? Onze JavaScriptspecialist Eric Peeters neemt je mee op een tripje naar de duistere wereld van webdevelopment.

(more…)

YourSurprise begon klein, zo’n acht jaar geleden op een zolderkamer. Het idee om liedjes te personaliseren, op CD te branden en als cadeau aan te leveren, bleek al snel een goede basis voor een goedlopend bedrijf. YourSurprise is sindsdien uitgegroeid tot een succesvolle internationale aanbieder van allerlei gepersonaliseerde cadeaus, waaronder telefoonhoesjes, broodtrommels, kussens en ga zo maar door. Alle cadeaus zijn door klanten naar wens vorm te geven met eigen foto’s, namen en teksten. Oprichter Wouter de Vries legt uit welke online ontwikkelingen hij ziet en hoe Redhotminute helpt om verdere internationale groei te realiseren.
(more…)

Pagina 1 van 612345...Laatste »
  • Graaf Reinaldweg 22
  • 4176 LX  Tuil (Waardenburg)
  • T +31 (0)418 51 00 68
  • F +31 (0)418 51 00 74