Het partnership tussen Kia Motors Europe en Redhotminute telt inmiddels al vele jaren. Voor diverse landen en markten binnen KIA zijn (optimalisatie)trajecten volop in ontwikkeling. In gesprek met Bart Nijns, Communications Manager van Kia Motors België.

kiaBart is sinds december 2007 werkzaam bij Kia Motors België, waar hij startte als Marketing Assistent. Al snel werd de afdeling uitgebreid. Inmiddels is Bart verantwoordelijk voor de algemene klantcommunicatie. Al vanaf het begin werkt hij samen met Redhotminute. Zijn contactpersonen zijn Jop van Amelsfoort (Online Director), Andy van de Sande (CMS Specialist) en Castor Borrajo (Client Service Coordinator). Een ‘supersamenwerking’, zoals hij dat noemt. Bart aan het woord over samenwerken, de uitdagingen waar hij met Kia Motors België voor komt te staan en de toekomst van marketing binnen de autobranche.

(more…)

Door Jacob Duijzer, Software Engineer bij Redhotminute

Pak je bingokaart er maar bij, want zodra de discussie over privacy weer oplaait zal je deze uitspraak kunnen wegstrepen. Het is waarschijnlijk een van de meest gebruikte argumenten als gaat over (digitale) bewegingsvrijheid in de persoonlijke levenssfeer. Sla een willekeurige krant op een willekeurige dag open en je ziet het onderwerp in het nieuws terug. In de context van afluisterpraktijken, telefoongegevens of surfgedrag. Of in relatie tot de NSA, AIVD of Google Analytics. Maar dáár heb ik het in dit artikel eens niet over.

(more…)

De in 2000 aangenomen Wet Bescherming Persoonsgegevens is in het leven geroepen om de burgers van Nederland te behoeden voor kwaadwillende bedrijven en individuen. De wet legt het bewaren en opvragen van persoonlijke informatie aan banden waardoor het moeilijker moet worden om bijvoorbeeld onrechtmatig geld over te schrijven, of zelfs een identiteit te stelen. In dit artikel legt Theo van Lieshout, Product Owner bij Redhotminute, uit hoe digitale criminaliteit met deze wet tegen wordt gegaan.

security

(more…)

Content is king… Of toch niet?

Cultuur, Customer Experience, Conversatie, Content en Collaboratie: dit zijn de pijlers waarop CRM Partners zich als Conversation Company ontwikkelt. Het is de vertaling van het ultieme klantgericht zijn. De vijf pijlers vormen het fundament van de marketingactiviteiten van CRM Partners. Gert Jansen, marketingcoördinator: “Binnen onze organisatie is alles wat we ontplooien gericht op het belang van onze klant. Dat geldt niet alleen voor ons, maar op hun beurt ook voor onze relaties. Het doel van een vernieuwde, positieve online customer experience vroeg dan ook om een nieuw contentplatform. Met heel duidelijk maar één centraal uitgangspunt, namelijk onze klant, bestaand en potentiëel, in iedere fase van de buyer journey.”

(more…)

Webdevelopment in begrijpelijke taal

Herkenbaar? Je zit op een feestje en de vraag komt over wat voor werk je doet. Soms kom je er redelijk vanaf en laat je gemakshalve de helft van het verhaal weg. Op één of andere manier lijkt de basis altijd op hetzelfde neer te komen: ik doe ‘iets met computers’. Niet zelden is dat gegeven een kennelijke uitnodiging voor het ter plekke oplossen van een computerprobleem of advies over de nieuw aan te schaffen laptop. Tussen borrelnoot en bier door. Kortom, webtechneuten staan voor een uitdaging als het over werk gaat. Want hoe leg je in heldere bewoording uit wat je nou eigenlijk doet? Onze JavaScriptspecialist Eric Peeters neemt je mee op een tripje naar de duistere wereld van webdevelopment.

(more…)

YourSurprise begon klein, zo’n acht jaar geleden op een zolderkamer. Het idee om liedjes te personaliseren, op CD te branden en als cadeau aan te leveren, bleek al snel een goede basis voor een goedlopend bedrijf. YourSurprise is sindsdien uitgegroeid tot een succesvolle internationale aanbieder van allerlei gepersonaliseerde cadeaus, waaronder telefoonhoesjes, broodtrommels, kussens en ga zo maar door. Alle cadeaus zijn door klanten naar wens vorm te geven met eigen foto’s, namen en teksten. Oprichter Wouter de Vries legt uit welke online ontwikkelingen hij ziet en hoe Redhotminute helpt om verdere internationale groei te realiseren.
(more…)

Dat in twaalf maanden veel kan veranderen bewijst Redhotminute in 2013. Uitbreiding en groei zijn de sleutelwoorden van afgelopen jaar. Marc van Helden, CEO: “Niet alleen hebben onze medewerkers vijf kinderen op de wereld gezet, ons team verdubbelde zich in aantal en we realiseerden als bureau een omzetstijging van twee miljoen euro. Dat kan niet zonder enthousiasme, vertrouwen, creativiteit en bevlogenheid. En koffie! We dronken samen 34.691 kopjes. En we kunnen nog meer dan dat.” Dat bewijzen de volgende mijlpalen. (more…)

In de glazen bol kijken en voorspellen wat ons komend jaar te wachten staat is leuk, maar het kan zeker geen kwaad om eerst nog even terug te blikken op de ontwikkelingen van afgelopen jaar. Er is veel gebeurd, maar er is één gemene deler voor de ontwikkelingen van afgelopen jaar en dat is: ‘denk aan en als een klant’. Change-Ahead11Marketing draait om het beïnvloeden van klantgedrag. Er is steeds meer inzicht in wat consumenten drijft en dit is een krachtig instrument voor marketeers. Hoe meer inzicht, hoe beter er kan worden ingespeeld op de verschillende stappen binnen de customer journey en hoe beter de Return on Investment is van marketingcampagnes. De volgende marketing trends hebben afgelopen jaar de meeste impact gehad en zullen ook komend jaar zeker niet achterhaald zijn: (more…)

Een online vertaling van alle 34 unieke karakters van de Valk Exclusief hotels. Dat is wat Valk Exclusief zocht. Wij maakten de vertaling door het gebruik van design en content. En met succes: de aanpak was goed voor een prestigieuze Adrian Award. Wat het nieuwe e-business platform zo bijzonder maakt? Martin van der Valk, directeur van Valk Exclusief, legt het uit in deze video.

Klanten bedienen over de hele wereld

Vier maanden geleden alweer maakten we de oversteek naar Melbourne. Een belangrijke keuze die al direct zijn vruchten afwerpt. Niet alleen blijven onze activiteiten in Australië groeien, intussen hebben we zelfs een nieuwe medewerker aangenomen. Managing Director Marc Bastiaansen vertelt over de successen van Redhotminute aan de andere kant van de wereld.

Redhotminute Australie“Met een kantoor Down Under zijn we iedere dag van de week en vierentwintig uur per dag beschikbaar voor onze klanten. Als onze collega’s in Nederland gaan slapen, start de dag hier. Zo kan de dienstverlening van Redhotminute onafgebroken doorgaan en kunnen we klanten sneller bedienen. Dat is vooral nuttig wanneer we campagnes uitrollen naar onze kant van de wereld, bijvoorbeeld in Azië. Het is toch wat makkelijker schakelen wanneer je ongeveer in dezelfde tijdzone zit.

In vier maanden hebben we al veel bereikt. In de opstartfase heb ik vooral veel ondersteuning geboden aan klanten in Europa. Zoals de mobiele app voor Fluke die we hier ontwikkelen. Intussen hebben we ook lokale klanten. Zo werken we aan de ontwikkeling van de website van Racing Victoria, het bestuursorgaan van de paardenrace-branche in Australië. Een grote partij. In Victoria leeft iedereen toe naar de ‘Victoria Cup Day’, een collectieve vrije dag waarop de belangrijkste paardenrace van het jaar plaatsvindt. Een typisch Australische klant dus. We zijn erg blij met deze lokale erkenning.

We zijn nu klaar om het team verder uit te breiden. Als Front End Developer neemt Nishit Khimasia sinds december een all-round positie in binnen het team. Hij is gespecialiseerd in ontwikkelen met HTML5, CSS en javascript. Daarnaast is hij ook erg sterk in back-end development, testen en web design. Zijn uitgebreide skills maken ons erg flexibel, precies wat we zochten. En in januari maakt ook Bas de Kort de overstap. Hij werkte eerder al acht jaar voor Redhotminute en zal zijn uitgebreide kennis en expertise als ontwikkelaar voor ons team in Australië inzetten in 2014.

We zijn erg tevreden met wat we in korte tijd hebben bereikt. En met diezelfde snelheid hopen we in 2014 verder gaan. De koers is gezet. Ons belangrijkste doel voor het nieuwe jaar is om het klantenbestand uit te breiden met minstens één grote Australische klant en het team uit te bouwen tot vier of vijf personen. Uiteraard zullen we ook onze klanten in Nederland verder ondersteunen. We zien hoe dan ook een mooi nieuw jaar tegemoet. De wereld ligt aan onze voeten. Happy Holidays!”

 

Pagina 1 van 612345...Laatste »
  • Graaf Reinaldweg 22
  • 4176 LX  Tuil (Waardenburg)
  • T +31 (0)418 51 00 68
  • F +31 (0)418 51 00 74