Door CEO Marc van Helden

Een dynamische wereld vraagt om een levendige en innoverende bedrijfsorganisatie. Zo breidde Redhotminute in 2013 uit in expertise en zetten we de eerste stappen naar een agile organisatie. Het resultaat: meer focus op de klant, meer effectiviteit en efficiënter werken. Afgelopen jaar bereikten we een volgend stadium. Met een nieuwe organisatiestructuur en nieuwe aanpak naar de markt, waarin de klant nog meer centraal staat.

(more…)

Door E-mailmarketingspecialiste Janet Broeksma-Baan

Tijdens de Webwinkel Vakdagen van 2015 verzorgden wij namens Redhotminute twee presentaties. (more…)

Door Frontend Developer Jeroen Smits

Tijdens mijn studie heb ik het boek “The illusion of life” gelezen over de 12 principes van filmanimatie. Dit boek is geschreven door Frank Thomas en Ollie Johnston in 1981. Animatie wordt steeds belangrijker voor websites. Daarom heb ik geprobeerd om de vertaalslag te maken van filmanimatie naar webanimatie, met de 12 basisprincipes in het achterhoofd.

(more…)

AndyHet is officieel: onze CMS specialist Andy van de Sande is benoemd tot ‘Sitecore Most Valuable Professional (MVP) Digital Strategist van 2015. Een titel die maar drie andere vakgenoten in de Benelux mogen dragen. (more…)

Speciaal voor de feestdagen hebben onze medewerkers een aantal inspirerende artikelen en video’s verzameld over onderwerpen die van belang kunnen zijn voor jouw bedrijf. Een mooie manier om de Kerst door te komen en vol nieuwe ideeën aan 2015 te beginnen!

(more…)

Door: Martijn Boeve

“De website is volledig responsive…” Een zin die je nog steeds vaak ziet. Maar je kunt het eigenlijk tegenwoordig niet meer zeggen. Natuurlijk is het ding responsive! Zo ongeveer 67,3%* van al je bezoekers bekijkt je website op iets wat niet een “standaard desktop versie” is. Het zou strafbaar moeten zijn als je site niet goed werkt op een telefoon! Maar waar moeten wij frontenders nou op letten?
* Dit percentage is volkomen fictief en door mijzelf verzonnen. Ik vermoed dat ie wel ongeveer klopt, maar vind dat eigenlijk niet zo belangrijk…
(more…)

Herken je deze situatie? Om een hogere conversie te bereiken, wil je een bepaalde aanpassing op je site of landingspage laten realiseren. Je hebt daarbij precies voor ogen hoe dit eruit moet zien. Voor een klein deel gebaseerd op ervaring, maar grotendeels op onderbuikgevoel. Je brieft je internetbureau en schetst tot in detail uit hoe je het graag wilt hebben, waar de buttons komen, welke kleur ze hebben, enzovoort. Vervolgens ontvang je twee designvarianten: een voorstel op basis van jouw schets en een voorstel dat zij adviseren om tot meer conversie te komen. Hoe maak je nu de juiste keuze? Wij kunnen je hierbij helpen. (more…)

Door: Steven de Kam en Jacob Duijzer

Smartphones worden steeds sneller, beter en krachtiger en het wordt daarom steeds belangrijker om kwalitatief goede apps te ontwikkelen. Bij Redhotminute zijn we dan ook continu op zoek naar nieuwe technieken om nog beter en efficiënter crossplatform apps te kunnen maken. Recent hebben we voor Fluke en Racing Victoria apps ontwikkeld met behulp van Xamarin. Wat is Xamarin precies en waarom gebruiken wij nu juist deze software om mobiele applicaties te ontwikkelen?

(more…)

hackathonWat doe je als je de hele week hard hebt gewerkt aan strategie, design en techniek? Je gaat gewoon door in het weekend. In het weekend van 22 november organiseerden we voor het eerst een hackathon. We werkten 24 uur ongestoord aan ideeën waar je normaal gesproken niet aan toekomt  De enige regel? Geen regels.  

(more…)

CookiewetDe Tweede Kamer ging onlangs akkoord met een minder strenge cookiewet. Een goede stap in de richting van meer gebruiksvriendelijkheid en minder ergernissen. Hopelijk krijgt de wet begin 2015 ook de goedkeuring van de Eerste Kamer. Alvast de highlights op een rijtje. (more…)

Pagina 1 van 812345...Laatste »
  • Graaf Reinaldweg 22
  • 4176 LX  Tuil (Waardenburg)
  • T +31 (0)418 51 00 68
  • F +31 (0)418 51 00 74